Cook oppskrifter

Det ble nylig påpekt for meg at noen mennesker ikke vet hvordan de skal lage mat enkelt…

Det ble nylig påpekt for meg at noen mennesker ikke vet hvordan man lager enkle ting. Så jeg har bestemt meg for å legge til noen av mine enkle oppskrifter. Alle som har noen i livet som har vært i militæret vet hva dette er. SOS. Jeg endret selvfølgelig dette fra hvordan militæret laget det. Gruver bedre. ½ lb magert kjøttdeig, kylling eller kalkun. 5 t mel three t olje three kopper melk ⅛ t salt ⅛ t pepper ⅛ t kryddersalt Hvis den ikke er så tykk som du vil at den skal være, lag en væske med vann og maisstivelse. 2 T maisstivelse ¼ kopp vann Brun kjøttdeig. Hvis det ikke er mye fett i pannen etter bruning, tilsett olje. Tilsett mel. Kok beneath omrøring i three til four minutter. (Hvis du koker melet slik blir det slik at du ikke får melsmaken) Tilsett melk, rør konsekvent. La det koke lavt. La tiden tykne. Hvis den ikke er tykk nok, tilsett maisstivelsesvæsken. Dette er flott på smurt texas toast, ris eller potetmos. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

Back to top button