Cook oppskrifter

Deler disse gurkemeiehavrene fra en stund siden fordi jeg ikke har hatt denne f…

Deler disse gurkemeie-havre fra en liten stund siden fordi jeg ikke har hatt denne smaken av havregryn om et minutt! Må gå og få i meg mer gurkemeie 💛 Personlig liker jeg smaken av gurkemeie, så jeg tilsetter 1 ts til havren min mens de koker. Du kan imidlertid legge til mye mindre og smaken er ganske lett maskert med pålegg / andre smaker. Jeg kokte 1 kopp havre med 1 1/four kopper vann, 1 ts gurkemeie, en klype type pepper og kanel og vaniljeekstrakt. Jeg toppet den med banan, cashewsmør og gresskarkjerner. Jeg har eksperimentert i noen måneder med forskjellige frokostmåltider, og jeg har konkludert med at havre virkelig får meg til å føle meg greatest. Selv om jeg elsker brød, til tross for fordøyelsesproblemene, gir det meg ikke den energien og tilfredsstillelsen som havre gjør. Det er interessant at alle har forskjellige opplevelser. Noen mennesker har det dårlig med havre, og det får dem til å føle seg slitne eller krasje kort tid etter å ha spist den. Poenget er at naked fordi noen ber deg spise noe eller på en bestemt måte, betyr det ikke at du må føle deg dårlig hvis det ikke fungerer for deg. Det finnes MANGE forskjellige måter å spise sunt på. De fleste som forteller deg at visse matvarer er “dårlige” vet sannsynligvis ikke hva de snakker om uansett. Håper dere alle får en fin onsdag 🤗 • • • •

Related Articles

12 Comments

  1. i completely forgot turmeric oats were a thing – thank you for the delicious reminder 🙈😻

Back to top button