Cook oppskrifter

COLOR LOOP HAPPY CEREAL BOWL *annonse Jeg blir ofte spurt om raske og enkle frokoster…

🌈🫐🍏🍎🍓🍭COLOR LOOP HAPPY CEREAL BOWL🍭🍓🍎🍏🫐🌈 *annonse Jeg blir ofte spurt om raske og enkle frokoster som fortsatt er sunne og nam. For la oss være ærlige – havre er fantastisk, males noen dager har vi rett og slett ikke nok tid. Helt siden turtlecereals sendte meg noen av produktene deres for å prøve, har jeg ELSKET disse yum frukt- og frokostblandingsbollene! Lagre, del, kommenter og lik hvis du vil støtte meg 💕 Også hvis noen har lyst på et samarbeid dm meg eller legg igjen en kommentar 💕 Kutt opp noen Jordbær Eple Blåbær Bringebær Persimmon Eller hvilken frukt du liker Fyll dem i en bolle og legg til turtlecereals fargeløkker på toppen! Hell i favorittplantemelken din og tadaaaa – DU ER FERDIG🤩 En rask, enkel og sunn breakkie for travle morgener! Tusen takk turtlecereals for at du ga meg disse, jeg ELSKER dem! Kos deg💕

Related Articles

13 Comments

Back to top button