Cook oppskrifter

CHUNKY MONKEY OATS fant ENDELIG et kort ledig øyeblikk for å gi en kort oppdatering og…

🐒🍌🌰🍫CHUNKY MNKEY OATS🍫🌰🍌🐒 ENDELIG funnet et lite ledig øyeblikk til å gi en kort oppdatering og en bombeoppskrift💕 Skolen starter igjen på mandag (for de som ikke vet: jeg har vært ute av skolen siden 2020 av psykiske årsaker, forsøkte å komme tilbake i fjor, males klarte det ikke. Så dette er et nytt forsøk, og jeg håper virkelig jeg klarer det denne gangen💪🏻) som stresser meg MYE. Jeg er også i ferd med å flytte til min aller første egne leilighet, noe som er veldig spennende, males også ekstremt stressende. Terapien går ganske bra, jeg antar at det er helt utmattende, siden det er en hel masse ubearbeidede traumer som kommer opp for tiden. Fitnessmessig er jeg veldig glad for å endelig kunne trene av lidenskap og ikke lenger tvang. Jeg nyter hver eneste treningsøkt, og ærlig talt føler jeg meg så trygg når jeg er i treningsstudioet. Det endrer naked selvtilliten min og selvbildet og fokuset mitt til det bedre. Vil dere ha en romomvisning og litt mer innhold fra hverdagen min i min egen leilighet når den er ferdig?💕 Og hvordan har dere det? Gi meg beskjed nedenfor💕 OPPSKRIFT: half kopp + 1 ss havre 25g vaniljeprotein 1 ts chiafrø 2 kopper mandelmelk half moset banan Topp med sjokolade valnøtt granola (min absolutte favoritt fra turtlecereals ) Banan Og sjokolade fra myrawjoy

Related Articles

15 Comments

  1. Ahh that sounds so exciting!!🤩 I am rooting for you, just remember to take time off to prioritize yourself since all of these exciting things take up a lot of energy!💕 I am sooo happy that you are learning to enjoy working out again without feeling forced to that is truly so freeing!🥰 stay strong and I’m sending you lots of sunshine 🌞 <3

  2. I’m actually moving into my first own flat as well in a little more than a week and I would love to see a room tour from you!!🤩🤩💗💪✨

  3. #oatmeal #oats #vegan #veganism #recovery #fitness #fitnessgirl #gym #porridge #porridgebowl #veganbreakfast #breakfast #breakfastideas #healthyfood #healthylifestyle #healthybreakfast #edrecovery #anorexiarecovery #strongnotskinny #weightgain #lifestyle #foodie #breakfastinspo #vegandeutschland

Back to top button