Cook oppskrifter

Cheesy Veg Subs-kreditt: Jeg lager disse subsene hvert år, og legger ikke til kylling, jeg bare…

Tacky Veg Subs 📝📷kreditt: sajseeds_recipes Jeg lager disse subsene hvert år, legg ikke til kylling Jeg tror naked vi spiser for mye kylling i Ramazaan, males du kan legge til hvis du vil. Jeg brukte lange rundstykker, skjær dem i midten hele veien rundt. ha et hull i for å legge fyllet inni, smør det hele opp innvendig og utvendig lag en saus til å smøre i rundstykker i fats ta tomatpuré bland inn litt tomatketchup, litt chilisaus, sennepssaus, klype salt litt nyhakket hvitløk naked juster smaken etter din smak, lag nok saus til hvor mange rundstykker du bruker til å fylle I bolle hakk rødløk, tilsett søtmais, hakk i paprika, hakk i noen jalapeños, tomater, vårløk eller gressløk, koriander, dryss over litt pepper klyp blandede urter, chiliflak hvis du vil, riv litt ost med den high-quality siden av rivjernet, bland det hele fyll i rundstykker, dryss mer ost på toppen, forvarm ovnen til 160 grader varm dem opp før servering ca. 7 til eight minutter skal være high-quality til ost smeltet…. 😋 Ikke kast overflødig brødbruk opp som brødsmuler krutonger osv..Jeg skal bruke min opp i morgen til suppe

Related Articles

Back to top button