Cook oppskrifter

BERRY TIRAMISU OATS God lørdag alle sammen!! Alle som ikke har kommet inn på min gi…

☕🥛🍓🫐BERRY TIRAMISU OATS🫐🍓🥛☕ God lørdag alle sammen!!💞💞 Alle som ikke har vært med på giveawayen min, sjekk ut mitt siste innlegg, det er fortsatt åpent til i morgen kveld!!🎊💕 Jeg har det ikke så bra psykisk helsemessig da jeg virkelig sliter med depresjon og ptsd atm. Derfor er det fortsatt litt stille her. Males det går kjempebra å spise og jeg koser meg med masse superb matdadler💕 Nå til havren: half of kopp + 1 ss havre 25 g vaniljeproteinpulver 1 ts chiafrø 1,5 kopp mandelmelk Jeg toppet det med kaffeyoghurt beleaf bærmandelyoghurt Bær Kakaopulver Instantaneous kaffepulver Vegansk hvit kaffe sprø sjokolade Kaffe hasselnøtt proteinbar En fantastisk kombinasjon etter min mening! Hvordan har dere det? Lmk i kommentarfeltet 💞

Related Articles

15 Comments

  1. 𝗕𝗲𝗿𝗹𝗶𝗻 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗕𝗹𝗼𝗴𝗴𝗲𝗿 𝗚𝗶𝗿𝗹 | 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁 | 𝗠𝗼𝗱𝗲𝗹 | sa:

    Fantastic ❤️❤️❤️❤️

  2. Hi❤️, I’m sorry about your struggle. I hope it will get better soon. Sending you lots of strength 💖

Back to top button