Cook oppskrifter

BERRY NUTTY CHOCO GRANOLA OATS ft. the choco walnut granola *ad Heyooo I am …

🍓🫐🌰🍫BERRY NUTTY CHOCO GRANOLA OATS🍫🌰🫐🍓 ft. the choco walnut granola turtlecereals 💕😍 *advert Heyooo I’m again once more! Jeg tok litt fri for å fokusere på min mentale og fysiske helse og min ed restoration💕 Hvis du er interessert i det, vil jeg dele litt mer om det her også i fremtiden? Dagen i dag blir helt utrolig da jeg skal til officialveggieworld med vennen min lumisvegan 💕💕 Hva driver du med i dag? Nå til dagens UTROLIG havre! 1/2 kopp + 1 ss havre 1 ts chiafrø 1/four kopp vaniljeprotein 1 3/four kopp mandelmelk Toppet med jordbær Blåbær Bringebær Granateple beleaf villbæryoghurt og sist males ikke minst min absolutte favoritt choco walnut granola fra turtlecereals😍 DU MÅ PRØVE!!!

Related Articles

15 Comments

  1. I just discovered your account and now I am soooooo hungry 😋 everything looks delicious 😋

Back to top button