Cook oppskrifter

BERLIN FOOD DUMP tid for noen matanbefalinger i hjembyen min, Berlin:) Det er…

💕🙈BERLIN MATDUMP🙈💕 tid for noen matanbefalinger i hjembyen min, Berlin:) Det er en stund siden min venn eatwith.charlie besøkte meg, males jeg ville likevel vise dere alle disse superb stedene vi dro sammen:) 2. lysbilde: no_milk_today_berlin mitt absolutte favorittkaffested i Berlin💕 3.: katchi_ice_cream 4.: gehvegberlin , den første veganske kaféen jeg noen gang hadde vært på og en absolutt favoritt også! 5.: chayumi_vegan mitt favorittsted å gå til lunsj eller middag 6.: marked i Mauerpark! Mange veganske alternativer 7.: Mange forskjellige iskremer! tribecaicecream og delabuuicecream var min favoritt! katchi_ice_cream vincentvegan 8.: ble invitert til å prøve haelthycafeberlin 9.: brammibalsdonuts an all time fav:)

Related Articles

9 Comments

  1. #vegan #veganism #vegandeutschland #veganrecipes #veganrestaurants #veganinberlin #veganberlin #berlinrestaurant #foodie #veganfoodspot #recipes #veganbaking #berlingirl #berlincitygirl #veganfood #oatmeal #pancakes #icecream #veganicecream

Back to top button