Cook oppskrifter

Beklager at det ikke er et pent bilde som smaker så lett og kremet … ikke like god som pappaene mine…

Beklager, ikke et pent bilde smaker så lett og kremet … ikke like god som pappaene mine skjønt .. 😞 Dette tror jeg definitivt er en oldie goodie-oppskrift, Sett Ghaas i brett og deretter kuttet i firkanter .. fallooda eller agar agar pulver tilbake i dager de bruk for å få den lange hvite klare agaren, det er først nå vi får pulverisert agaragar, dette bringer tilbake noen fantastiske minner fra tider som har gått lenge… min avdøde far pleide å gjøre dette til det beste hver Ramadan, Allah gi faren min alle murhoom høye stadier av jannah Ameen 📷📝kreditt: sajseeds_recipes Hell i en kasserolle 1 liter melk med 1/2 kopp fersk fløte Jeg bruker Elmlea dobbelkrem, jeg har i 1/2 kopp sukker du kan tilsette etter smak, 1/2 ts kardemommepulver, klype av rød farge pulver, 1 & 1/2 ts nivå agar agar pulver (ghaas pulver) gi det en god visp Sett på middels høy varme blande hele tiden kok opp og la det småkoke noen minutter til, hell i et rundt brett som min far eller min Nani pleide å gjøre, eller i små dessertskåler, dryss noen knuste pistasjnøtter på toppen Avkjøl og legg deretter inn i kjøleskapet for å bli deilig og kald før iftaar, kutt i firkanter nyt, du kan utelate kardemommepulver tilsett vaniljeessens eller rosevann, knuste mandler eller til og med kokosflak smak og deco slik du liker …😋

Related Articles

Back to top button