Cook oppskrifter

2 lb benfri kyllinglår uten skinn 1 ss limejuice 4 ss ol…

2 lb benfri kyllinglår uten skinn 1 ss limejuice four ss olivenolje. 2 ts salt 2 ts malt spisskummen 1 ts chilipulver three fedd hakket hvitløk 1 ts tørket oregano 1 ts løkpulver half of ts malt svart pepper 1 kopp buljong (kylling, biff eller grønnsak) Når kjøttet er ferdigstekt. 1 løk i skiver 1 rød, oransje eller gul paprika i skiver 1 lb tykk kuttet sopp Legg kyllingen i crockpoten. Tilsett limejuice, olivenolje, buljong og alle krydderne. Dekk til og stek på høy i four timer, eller på lav i 6 timer. Når det er mørt, riv kjøttet ved å trekke det fra hverandre med to gafler. I en stor varm stekepanne tilsett 2 ss olivenolje, løk, pepper og sopp Kok til de er møre. Legg til kjøtt. Og server. Server i taco, burritos, tacosalat. Topp med ditt valg av grønnsaker. Kål, tomater, avokado. Jeg liker å toppe med jalapenosausen min. Se tilbake i mine tidligere innlegg for å finne jalapenosausen. Denne oppskriften gir mye. Jeg deler i gallon ziploc-poser og fryser flatt. Dette gjør at den tiner raskt. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

Back to top button