Cook oppskrifter

18 FAKTA OM MEG Gratulerer med forsinket 18-års dag til meg selv haha ​​bedre for sent enn…

18 FAKTA OM MEG Gratulerer med forsinket 18-års dag til meg selv haha😅 bedre for despatched enn aldri, ikke sant? Jeg fylte 18 år 14. mai, males ville likevel vise dere noen utrolige matvarer fra bursdagshelgen min!😅🥰 Og siden jeg vil begynne å være mer aktiv her, tenkte jeg at det ville være fint å legge ut 18 fakta om meg! Jeg vil gjerne vokse et tettere fellesskap her og bli kjent! Så kanskje du vil presentere deg selv i kommentarfeltet også?🥰🥰😬 1. Jeg bor i Berlin, Tyskland 2. Jeg elsker styrketrening (overkroppen er min favvvvvv), males jeg hater cardio 3. Jeg vil flytte til min egen leilighet asap 4. Jeg elsker å reise på egen hånd (spesielt til byer med gamle bysentrum) 5. Jeg er en introvert, males liker virkelig å tilbringe tid med andre 6. Jeg elsker å synge og er ganske god på det antar jeg (musikk acc lynn_ann_music ) 7. Jeg ville absolutt elsket å drive med gatemusikk, males spiller ikke gitar og kjenner ingen som kan følge meg 8. Jeg er en perfeksjonist 9. Jeg har aldri levd uten katter, for tiden har jeg 2. 10. Mine favoritt iskrem smaker er hasselnøtter, kaffe, melon og alt yoghurt-fruktig (som er dessverre sjelden å finne vegansk) 11. Jeg skriver dikt (poesi acc writing.for.therapeutic) 12. Jeg ser sjelden på TV, YouTube eller serier. 13. Jeg vil studere psykologi og vil forhåpentligvis bytte til en skole hvor jeg kan ta mine a-nivåer i psykologi. 14. Jeg er nesten blind på høyre øye 15. Bestevennen min vil beskrive meg som “et organisert rot” 16. Bestevennen min bor 550 km unna meg 17. Jeg hater å ringe folks/svare på anrop (bortsett fra bestevennen min – vi ringer hverandre i flere timer hver dag 18. Jeg er lav (5ft3 / 1,60m) og vil gjerne være litt høyere. Har du flere spørsmål? Legg igjen dem i kommentarfeltet! Jeg vil også gjerne bli kjent med det går bedre, så legg igjen noen fakta om deg i kommentarfeltet🥰🥰

Related Articles

15 Comments

  1. coole Facts und herzlichen Glückwunsch nachträglich 🙂 ich hab heut auch mal wieder ein paar vreaky Fakten gepostet 😀

  2. Really interesting to get to know you better💖I can relate to 4,5 and 8.😊

  3. I’m also 18, but I’m turning 19 at the end of June. I have two dogs and in the autumn I’m going to start studying dance in Denmark☺️

  4. Happy birthdayyy ❤️ Your smile looks gorgeous 🌿 You shocked me with fact 14, I feel you with 17 and I really hope you find someone with a guitar in the future that would be incredible ❤

Back to top button